Yazı Gönderme

Siteden Yazı Gönderme

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences için bir kullanıcı kaydınız var mı?
GİRİŞE GİDİNİZ

Kullanıcı kaydına gereksiniminiz var mı?
KAYIT SAYFASINA GİDİNİZ

Site aracılığı ile yazı göndermek ve yazıyı izlemek için bir kullanıcı kaydı yaptırmanız gerekmektedir.

Başvuru Kontrol Listesi

Başvuru sürecünde yazarlar başvurularının aşağıdaki listedeki tüm maddelere uyduğunu kontrol etmelidirler, bu rehbere uymayan başvurular yazarlara geri döndürülecektir.

1. Gönderilen yazı daha önceden yayınlanmamış, ya da başka bir dergiye değerlendirilmek üzere sunulmamıştır. (Yazara tbd Yazım Kuralları bölümünde gerekli açıklama detaylarıyla sunulmuştur)
  2. Makale Tarım Bilimleri Dergisi Yazım Kurallarına uygun olarak, Makale Şablonu da dikkate alınarak hazırlanmıştır.

3. default.journalSettings.checklist.addressesLinked
  4. Makale sisteme yüklenmeden önce Tarım Bilimleri Dergisi Yazar Makale Kontrol Listesi'ne göre kontrol edilmiştir.

5. Bu makale daha önceden yayınlanmak amacıyla Tarım Bilimleri Dergisi'ne sunularak hakkında yayınlanamaz kararı verilmiş bir yayına ait değildir.

6. Makale yükleme 3. aşamada makalenin kimlik ve adres bilgilerini içermeyen PDF dosyasını yükleyeceğim.

7. Makale yükleme 4. aşamada makalenin Word *.doc dosyası ile Telif Hakkı Devir Şözleşmesinin taranmış formunu ve varsa diğer ek dosyaları yükleyeceğim.

8. Makale sisteme yüklenmeden önce, TBD Yazım Kurallarında makale gönderme ile ilgili bölüm tekrar gözden geçirilmiştir.
  9. Tarım Bilimleri Dergisine makale göndermede Yayın Esaslarına tam uyumun esas olduğunu biliyor ve buna bağlı değerlendirme sonuçlarını kabul ediyorum.

Gizlilik Beyanı

Bu dergi sitesindeki isimler ve elektronik posta adresleri bu derginin belirtilen amaçları doğrultusunda kullanılacaktır ve diğer amaçlar veya başka bir bölüm için kullanılmaycaktır.

ISSN: 13007580